cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
remjus21
Participant
  • 0
  • 1
  • 0
Registered since

Sep 16, 2021

Acoustimass 300 Not Working LED Status Light

Before creating a new topic, please search the Community to avoid creating duplicate threads. If you are posting about a problem, the more of the below details you can include (if applicable) the easier it will be for others to try and help. Go to https://bose.life/2K1GbJl for a helpful post on how to find relevant information, including your firmware and app version information!

 

Bose product name

Acoustimass 300

Country

USA

Firmware Version

NA

App Version

27.0.0

What devices were you using that were affected and what version are they on (e.g. Samsung Galaxy S9 on Android 11, iPhone X on iOS14, etc.)

Detailed description of the issue and steps to reproduce

Sub was working fine, not it will not connect to the Soundtouch 300.  The LED Light Sequence is Orange, White, then Red.  This is the 2nd Subwoofer in the set up.  The other one (Purchased a month and a half ago is in working condition).  I unplugged it several times, even swapped the Power Cord with the other Sub (which is also an Acoutimass 300).

What environment do you experience the issue in? (e.g. noisy office, quiet kitchen, etc.)

Family Room

When did you start to experience the issue? Did it work correctly previously?

It did work fine for the years I've had it, all the sudden yesterday it will not work

Any troubleshooting steps you took

Sub was working fine, not it will not connect to the Soundtouch 300.  The LED Light Sequence is Orange, White, then Red.  This is the 2nd Subwoofer in the set up.  The other one (Purchased a month and a half ago is in working condition).  I unplugged it several times, even swapped the Power Cord with the other Sub (which is also an Acoutimass 300).